Σχετικά με εμάς

Sky Eye Services

Η Εταιρεία Sky Eye εξειδικεύεται στις Εναέριες Εφαρμογές επανδρωμένων και μή Επανδρωμένων αεροσκαφών,
στον τομέα των Αερομεταφορών και εν γένει στην Τουριστική Αγορά.

Sky Eye Services

Είμαστε Αδειοδοτημένος οργανισμός απο την Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας Εκπαιδευτικό Κέντρο ΣμηΕΑ EL-UAS-TC-15 (Συστήματα μη Επανδρωμένων Αεροσκαφών), καθώς και κάτοχοι Αδείας Πτητικής Λειτουργίας (Operating Authorization) EL-OA18051722 στην Ειδική Κατηγορία, καθώς και Εμπορικής Άδειας Εκμετάλευσης ΣμηΕΑ  για εφαρμογές & χρήση Μή Επανδρωμένων Αεροσκαφών.

Τα μέλη της Εταιρείας είναι Πτυχιούχοι Επαγγελματίες Εκπαιδευτές – Χειριστές Αεροσκαφών Εναερίων Γραμμών και Πτυχιούχοι Επαγγελματίες Εκπαιδευτές Χειριστές μή Επανδρωμένων Αεροσκαφών.

Ασφάλεια Πτήσεων

Η Ασφάλεια αποτελεί προτεραιότητα και ακολουθούμε αυστηρά τους Κανονισμούς Ασφαλείας και Επιχειρησιακές Διαδικασίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η Sky Eye ξεκίνησε τις πρώτες της Πτητικές λειτουργίες το 2001 με ένα τηλεκατευθυνόμενο 10 m. Aερόπλοιο(Blimp) για το σκοπό της Εναέριας Διαφήμισης & Εναέρια Φωτογράφηση,Video.

Από τότε, λόγω της τεχνολογικής εξέλιξης τα  Πολυκόπτερα είναι οι πιο αποτελεσματικές πλατφόρμες που χρησιμοποιούνται για τον ίδιο σκοπό.

Η Sky Eye είναι μια εταιρεία που ειδικεύεται στις αεροπορικές μεταφορές, τις Εναέριες Εφαρμογές , υπηρεσίες ταξιδίων και παροχή ηλεκτρονικού περιεχομένου στην Τουριστική Βιομηχανία.

Ιδρύθηκε το 2001, τα Γραφεία μας βρίσκονται στο Μητσοτάκη 1, 71202 Ηράκλειο Κρήτης 71202 Ελλάδα.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ενημερωθείτε
για τα Εκπαιδευτικά μας προγράμματα

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ